Ont i halsen.. sha la la la la

    Mitt beslut att gå ut igår var väl kanske inte det bästa beslutet som någonsin tagits, inte bäst på något sätt faktiskt. Men roligt hade jag för det mesta. Priset jag fick betala är att min hals inte mår särskilt mycket bättre, inte bättre alls faktiskt snarare sämre. Jag antar att det är resultatet av tjoande och dansade, men vad vet jag? 
  Mötte upp Ärtan och de andra festdeltagande vid Allé ungefär. Det var en väldigt splittrad skara, men snart blev vi en liten skara som faktiskt höll ihop ett tag. Trevligt! Träffade en del folk som man kände. Bland annat bror och LN, som jag egentligen skulle plocka svamp med idag. Det har jag inte gjort sen jag var liten så det hade nog varit spännande, men min hals sa ifrån och sa att den hellre ville fika med dem i ett mindre blåsigt område (deras lägenhet), så det ska vi göra sen, min hals och jag.
   Nu är det dags att förvandla mig till något mer människolikt. Ser lite ut som en zombie nu.


See ya later!

Kommentarer
Postat av: Sanna

haha jaa så hade jag det med innan, men nu är jag bor större å har lite extra utrymme så är jag sjukt glad att jag ska få en eller hmm göra en haha

2008-08-24 @ 11:37:37
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Carina

Nej det blev ingen film =/ Ska kolla den ikväll ist. Vi spelade nintendo ist. Vi är lite nördiga ibland ;)

2008-08-24 @ 12:01:44
URL: http://carinan.blogg.se/
Postat av: Lisa

In the capitol of värmland ;)

2008-08-24 @ 12:45:49
URL: http://lisasfanclub.blogg.se/
Postat av: Carina

Möjligt. Fanns inte i Helsingborg iaf.Kan förstå att man har probelm med den typen av YOGA. Kan varasvårt att andas och så.. men jag hade nog bara älskat värmen så jag hade fått finna mig i att andningen antagligen kommer bli ett problem, till en början.

2008-08-24 @ 14:43:41
URL: http://carinan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0