Gah.

Jag verkar vara helt oförmögen att få fram det som jag vill, så jag skiter i det.

Btw, det händer väldigt ofta att jag kollar på klockan när den är 23:32.

And, I should sleep. Upp om fem timmar.

Cornelis Vreeswijk - Teddybjörnen


Nostalgi: Anders och Putte


"Vingen" av Kent Andersson


Vi går alla omkring med en vinge.

Som vi inte kan flyga med.

Som blir till en börda för oss.

Som vi måste smyga med.

Vi hade nog alla kunnat flyga,

Om inte alla självutnämnda:

vicevärdar

Poliser, skolmästare

Och alla dom praktiska, taktiska

Nitiska , kritiska

Anemiska, akademiska

Felfinnarna med pekpinnarna

Hade sagt:

-Du kan väl inte flyga!

-Håll dig på marken din envingade jävel!

-Och drömmer du ens om att våga

-Med ett enda vingslag, prova din flygförmåga.

-Så tar vi din vinge en dag!

Vi går alla omkring med en vinge,

En dröm, en längtan, en sång

Tänk om våra vingar finge flyga tillsammans en gång!

Om du ser en vinge.

Flaxa över taken.

Ska du inte springa hem och bli nervös

Du ska bara stanna

Och begrunda saken

Och sen tänka:


Där är en som sluppit lös!


Cookie Monster


Söndagen 20:e Juli 2008

Tjaao
Nu befinner man sig i Enköping igen då. Kom hit vid åttatiden igår och då var CH sugen på att festa, men jag var trött och mådde illa så jag ville mest bara krypa under täcket. Stackars CH, men det kommer fler chanser. Vi kollade på Gangs of New York. Såg den på bio då den kom.. när det nu var.. 2003? 2004? Anyway, det är en helt OK film.
  Idag har vi varit hos en kompis till CH för att kolla på UFC; Ultimate Fighting Championship. Ni som känner mig vet nog att det inte är riktigt my cup of tea, men jag tänkte att jag inte kan banga idag igen, plus att man ska ge (nästan) allting en chans. Det var helt OK underhållning (eller rättare sagt; det var inte så illa som jag trodde), men det räckte med en gala för mig, så jag gick hem till CH och han är kvar där borta. Skönt att vara själv litegrann också.
 
     I fredags var det Winnerbäck som stod på tapeten. Bror, LN och KN (LN's lillasyster) hämtade upp mig vid 10.30 och så åkte vi till Sunne. Det var tänkt att vi skulle besöka vattenlandet, men det var så kyligt att vi inte riktigt hade någon lust med det. Vi käkade pizza på Pizzeria Sunne (vilket fantasifullt namn) och oj så roligt vi hade. Det var en liten kille (jag tror det var en kille) som frågade en kvinna (antagligen hans mamma) om var hans morfar bodde, varav hon svarar glatt "I graven". Det kunde vi inte låta bli att skratta åt eftersom att det lät så fel på något vis. Hon kunde ha valt att säga "I himlen" eller något sådant, men hon sa graven. Well well, det var bara en av de roliga grejerna och jag tror att man behövde  vara där för att tycka att det var roligt.. och ha samma humor som vi har.
  När vi hade ätit färdigt så gick vi och spelade bowling. Det gick kasst för mig, som vanligt.. men kul var det. Roliga stolar hade de också. Så om du är på Kolsnäs och spelar bowling, se till att testa stolarna ordentligt! Sen var det tänkt att vi skulle spela äventyrsgolf, men det  började regna så vi drog till Munkfors istället. Där åt vi mumsiga glassar som hette "Chokladdröm".. eller möjligtvis "Choklad dröm" som de hade döpt dem till. Måste jag säga att jag haaaatar (nästan iaf) särskrivningar?
  Sen gick vi in i en djuraffär där de hade urmysiga kaniner. Jag vill ha! De hade förstås andra djur också.. och många roliga djurleksaker. Efter visiten där gick vi in på ICA. Jag och KN var färdiga först så vi satt snällt och väntade tills det sega paret hade handlat färdigt. Under den tiden hann många konstiga tankar väckas hos en mig och en KN. Våra slagord blev iaf slanggurka och lösgodis. Oh my!
  När sega paret äntligen var färdiga så for vi till Ransäter. Det var meeegalång kö till konsertområdet, men det gick väldigt snabbt så fort det blev insläpp. Vi var riktigt snygga i våra vita regnponchos från turistbyrån i Munkfors.
Med på Lasses turné är:

  • Cissi & Nour med Maud Lindström (Höll någon slags sexualundervisning som skulle föreställa vara rolig, men ack så misslyckat om ni frågar mig)
  • Emil Jensen (Duktig och vis grabb. I like!)
  • Maia Hirashawa (Såg inte henne så mycket, men hörde. She's good)
  • Miss Li (Såå bra. Jag fick så mycket energi när hon stod på scen)
Vid 21-tiden drog Lars och gänget igång och det var förstås hur bra som helst. Han är en klok man som har med mycket av hans "gamla" låtar. Han verkar vara en ödmjuk person, men det är ju svårt att veta. Nån gång blev det fel men han bara skrattade bort det och gjorde ingen stor grej av det. Riktigt bra attityd! Esca likes! Om någon skulle be mig att välja en favoritlåt för kvällen så skulle jag inte kunna svara.. men.. "Tvivel" ligger bra till.
  När sista låten spelades började vi vandra mot bilen, men det spelade ju ingen roll. Vi var nästan sist ut ändå. Lite dåligt att det inte var organiserat bättre på kvällen. Alla skulle åka samtidigt.

Well well, nu ska jag nörda lite mer här.. och sen kanske läsa litegrann innan CH behagar att komma tillbaka ;)
 

Hjälp?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50509

Nostalgi: Groove Coverage

Rea :)

Fick ju min första lön för sommaren igår , så idag har jag köpt kläder vilket var nödvändigt. Härligt med rea nu!
Jag köpte:

  • Röd bikini. Väldigt vanlig, men bra när jag så småningom ska börja simma som träning.Svarta träningsbyxor som jag nog kommer att använda på jobbet ibland. (Stadium)
  • En blå tröja, en grå tröja, tre pack boxertrosor i gult,rosa och grått samt ett par svarta byxor (H&M)
  • Vit omlottröja som är supermysig (Vila)
  • Sött underklädesset bestående av bh och trosa. Vit/blå-randiga med knappar.                  
Tror det var allt. Anyway så gick kalaset endast på 907 kr. Härlish!

   Ikväll var det meningen att jag skulle träna, men jag kom på att jag borde packa och städa eftersom jag knappast hinner det efter jobbet imorrn och sen åker jag ju till Säffle.  Det blir inte mycket träning alls nu, eftersom att jag kommer att vara borta. Förhoppningsvis så kanske jag får med mig schnygging på promenader i Enköping. Eller det bästa vore väl om jag vågade mig ut på egen hand, men jag har ju så dåligt lokalsinne.

   Btw, är fruktansvärt trött under dagarna nu.. och jag kan sova hur länge som helst. Funderar på om det kanske är vitaminbrist eller någon annan slags brist. Ska börja käka mina vitaminer igen. Jag är såå slarvig.


Onsdagen den 16:e Juli 2008

Hej babes!
  Jag har inte riktigt haft någon lust att blogga de senaste veckorna, men nu började det minsann klia i bloggfingrarna (vilket för mig är alla fingrar utom båda lillfingrarna och höger tumme, den vänstra tummen brukar jag använda till att trycka på space. Antecknar min intresseförening, månne?)
  Senaste tiden har varit en lycklig tid i Jessicas liv, tros att jag varit pank och jobbat. Det verkar vara en ljus framtid också, iaf den närmsta. Att se fram emot:

 Fredag 18:e Juli: Jag, bror, Lovisa och hennes lillasyster Klara åker till Sunne för att tillbringa dagen på vattenparken, om vädret tillåter det. Efteråt åker vi till Ransäter och kollar på Winnerbäck.

Lördag 19:e Juli: Åker till schnyggingen i Enköping

Tordag 31:e Juli: Käraste Sophie hälsar på och i samma veva så kommer nog min sol till Säffle också

Härlish!

    Det blir nog en härlig dag idag också. Är ledig och håller på med tvätten, som snart är färdig. Senare bliver det att luncha med Ishaq och så ska jag försöka träffa min kusin om hon vaknar i god tid innan hon ska jobba.

Ha det underbart!
/JDagens mantra:

Alla gör bort sig ibland.
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland
Alla gör bort sig ibland

Tisdagen den 1:e Juli 2008


Nu är jag på lite bättre humör faktiskt. Om ett tag ska jag åka hem till KA  och där blir det nog att spela spelet ovan. Det måste ju muntra upp om något. Kanske skulle käka lite glass också.. I shouldn't really.. men.. what the häck!
Hoppas att alla är glada och hoppiga.

Känsla av otillräcklighet

Bah, jag blir så irriterad på mig själv när jag känner på det här viset.Jag känner att jag inte är god nog åt någoneller rättare att min personlighet inte passar med någon. Det var jättelängesen jag kände så, men känslan kom tillbaks i fredags och den har inte riktigt velat släppa taget. Det tar så mycket energi, så snart får jag ta och skärpa till mig.

RSS 2.0