Härlig helg

Jag är mycket nöjd med helgen. Jag känner mig utvilad men inte uttråkad och det är ju himla bra. Nu är jag redo att möta en ny vecka med ny kurs. Går bara två eftermiddagar (måndag,tisdag) den här veckan och sen är jag "ledig" till på måndag. Ska så klart plugga så mycket som det krävs, för jag tänker ALDRIG komma efter igen.
Anyway, igår var det som sagt middag hemma hos paps. Mycket gott, mjums mjums. Vi kikade på tv och slöade mest. Fick skjuts hem i en ny bil av det nyförlovade paret. Wieha!
   Idag åkte jag tillbaka till Karlstaden. Gick runt lite på stan och kollade på alla julgrejer. Köpte pysselsaker plus soppor som jag vägrar att äta mer. Urk vilken konsistens. Mycket kan jag göra för att gå ner i vikt så att jag kommer i klänningen, men jag vägrar att äta något med sån äcklig konsistens. Får väl försöka träna lite hårdare istället.
På eftermiddagen träffade jag SG och det var verkligen på tiden! Jag hoppas att hon snart kommer och hälsar på snart igen och att hon så småningom flyttar hit. Mycket härlig och rolig tjej.
    Nu under kvällen har jag mestadels pysslat medan jag tittat på tv. Har även varvat lite med städning, men det ser fortfarande katastrofalt ut. Nu ligger det dessutom pysselgrejer överallt. Vill inte plocka bort eftersom jag vill fortsätta göra mer imorrn. Måste bara införskaffa lite mer papper.
  Hoppas ni hade en fin helg och att ni får en toppenvecka! Puss!

Mumsmums

   Så har man placerat sin rumpa ungefär tre kilometer bort, på en datastol hemma hos far. Ska väl snart fixa med maten var det tänkt. Enkelt men ack så gott: tacoooos! Väldigt länge sen jag åt Tex mex nu. Ett tag var det ju det enda man åt kändes det som. Alla dessa tjejkvällar med Tex mex, I miss them.
   Imorrn ska jag förhoppningsvis träffa SG, från Götet. Har inte fått något besked om när hon ska åka imorr, så jag är inte helt säker på att det blir av. Hoppas kan man! Ska även shoppa lite hade jag tänkt; julklappar, material till julkort och en vääldigt gullig tee som jag såg på nån blogg nånstans. Hoppas dock att det inte är för många som vill ha en sån och att den finns att köpa i Karlstad. Ska även shoppa soppor. Jag behöver bli av med några centimeter innan nyår så att jag kan komma i klänningen (sorgligt, men sant) och eftersom träningen inte ger de snabba resultat jag hade hoppats på får jag köra på den något osunda metoden ett tag, alltså leva på soppor och äckliga jordgubbsdrinkar. Men vill man vara fin får man lida pin.


 

Go möra!

Kusinen utmanar och jag vågar inte göra något annat än att anta den utmaningen.

Hatar du mer än 3 personer? Nope.
Vilka är dina favoritskor? Mina fulsnygga skor av märket jag inte kommer ihåg.
Har du fällt krokben för någon? Icke!
Vilket stjärntecken är du? Vädur
Vilken tid föddes du? Lördag  kl 17.17 (stod 17.16 i födelseannonsen.. but that's sooo wrong)
Vilka är dina favoritfärger? För något år sen hade jag utan tvekan skrivit rosa och gult. Funkar väl fortfarande, men jag har nog blivit mer dunkel (när det gäller färger!) Kanske har med årstiden att göra iofs.
Sommar eller vinter? Båda har sin charm.
Vilken färg gillar du att ha på dig? Grått (har blivit mycket av det på sistone fast jag egentligen inte tänkt på det förrän nu)
Vilka färger har din mobil? Svart och orange
Var är ditt andra hem? Andra hem? Jag har många hem.
Har du dåliga betyg? Ibland..
Vad var ditt första husdjur? Katt (fast de fanns ju redan innan jag kom till världen så jag vet inte om jag kan skriva att det är mitt första husdjur, i deras ögon var jag nog deras husdjur ;p)
Spelar utseendet någon roll? Yesh. Beror på i vilket sammanhang förstås.
Tar du första steget? Väldigt sällsynt.
Favoriträtt? Dunno.
Hur många barn vill du ha? Mer än ett. men inte fööör många.
Äger du ett vapen? Mitt paraply
Har du någonsin trott att du varit kär? Yesh yesh
När grät du senast? Hm, måndags? (När blev jag så blödig? :o )
Vad gjorde du igår kväll? Umgicks med far, åkte hem till mor
Har du någonsin varit i ett slott? Jo då
Vad är dina smeknamn? Esca, Jessie (av några få... annars kallas jag nog mest för mitt namn.
Tänker du på någon just nu? Mig själv & karaktärerna i Beverly Hills.
Har du varit kär? Jao!
Har du blivit sårad? Jo men visst.
Har du kallat någon för älskling? Yeshlie

Röker du? Ibland med alkohol i blodet.. men det är inte ofta då heller.
Äger du en diamantring? Nej
Äger du en Backstreet Boys CD? Tror att jag har en.
McDonald's eller Max? Max (sorry VS & IB ;) )
Gillar du dig själv? För det mesta

Shame on me

  För bara några dagar sen satt jag och beklagade mig för CH över att det känns som att jag av flera av mina vänner har blivit ett andrahandsval och ibland ofta helt enkelt bortglömd. Det är ett uttalande som jag nu ångrar. Inte för att någon av er har tagit del av det tidigare, men jag ångrar det ändå. Jag har verkligen ingen rätt att klaga, då jag nu har insett att jag inte alls blir bortglömd. De senaste dagarna har jag fått hur många chanser som helst att umgås med underbart fina människor, men jag har varit tvungen att säga nej eftersom att jag har haft så mycket att plugga i veckan. Tre personer har idag frågat mig om vi ska hitta på något idag/imorrn. Synd att jag åkte till Säffle för annars hade jag ju inte tackat nej.
  Usch och fy på mig som kan säga så om människor som jag vet inte skulle lämna mig om jag inte gjorde något riktigt urbota dumt. Oooch, jag ska bli bättre på att planera min tid så att jag får tid över för de människor jag tycker om. För mig är det nämligen dessa människor som gör mitt liv och i jämförelse med dem (er) är studier ingenting.


That 70's show

Kelso: I still can't get over you cheating on me and I need to hear you apologize again. And maybe this time you should cry or give me money.
Jackie: No Michael I am not going to beg for forgiveness. I didn't make you do that when you cheated.
Kelso: That is totally different. When guys cheat it's because they need some hot action but when girls cheat it's way worse because girls don't even like sex.
Jackie: We do too.
Kelso: Then why aren't we doing it now?
Jackie: Because I don't want to do it right now.
Kelso: I do. Point made. Thank you

Jag är bäst!

   Happy happy! Skrev ju tentan idag och det kändes verkligen bra. Eller ja, det kändes skönt när den var färdigskriven, för tentor är inte särskilt upphetsande roligt även om det går bra. Om jag inte får minst godkänt på den här tentan så måste jag missförstått allting som går att missförså. Pennan liksom bara gled över pappren (föutom när skrivkrampen kom) och jag behövde inte tänka särskilt mycket. Amerikanska revolutionen, svenskarnas läskunnighet under 1700-talet, prostitutionen under 1800-talet och den europeiska kolonialismen är några av de områden jag nu har lite mer kunskap i. Sååå.. om du (mot förmodan) har något att fråga om det så hojta till... eller nåt.
   Nu är det helg och det är ju bara wunderbar! Ska packa ihop de sista prylarna, sen blir jag transporterad till Säfflet. Blir en lugn helg. Imorrn kväll middag med far, bror & LN. Mucho trevligt!

Ge mig lunch, tack

   Sitter för tillfället på universitetet och inväntar lunch. Jag hade räknat med att komma hit vid åtta,  men på grund av vissa omständigheter så kom jag inte hit förrän halv elva. Dock fick jag gjort lite plugg hemma innan jag åkte, så det är OK. Innan jag började skriva det här läste jag om de olika stånden. Intressant, huh? Ok, inte bland det intressantaste jag läst tidigare.. men det funkar.
   Ska sitta här till 19 idag hade jag tänkt. Sen har jag lite ärenden att ta itu med innan jag kan åka hem och plugga lite mer. Imorrn är sista dagen innan tentan och då ska jag inte var lika intensiv  med pluggandet. Har en känsla av att det bara blir fel om man inte får lite tid på sig att låta kunskaperna sjunka in. Är inte hjärnan väldigt fascinerande?
   Fyra minuter kvar till VS låter mig få äta, höhö. Ska packa ner datorn och kila ner till henne nu. Jag förstår mig inte på folk som vågar lämna kvar sina datorer på sin plats. Crazy!

Puss på er!

Mosig in tha head

Åh, jag är så fruktansvärt slut i huvudet. Känns inte som att jag har gjort något annat att plugga sen i fredags. Det är inte riktigt sant, men nästan. På lördag kväll umgicks jag med LB, igår och i fredags tränade jag en sväng.. men annars har jag pluggat,pluggat,pluggat så mycket jag har orkat. Men nu orkar jag faktiskt inte mer idag. Förstår ni vilken stor ångest jag får av den här tentan? Jag vill absolut inte kugga, eftersom jag redan har en tenta i släp. Nu såg jag dessutom att jag har två tentor med en veckas mellanrum i januari. Yippi-kay-yey.
Well well, nu försöker jag ta det lugnt iaf. Kikar lite tv och ska snart ner i tvättstugan och hämta tvätten.


Om de s.k. Nannyprogrammen

http://www.alltombarn.se/1.18665

Amen!

Schuuuuul.

Varannan vecka är väl ganska lagom tid mellan producerade blogginlägg, eller vad tycker ni?
Jag har pluggat, varit i Enköping, varit i Säffle, repat... och sånt där vanligt.
  Igår fick jag resultatet på omtentan. Två poäng från godkänt. Jag blir galen på den där j*v*a tentan :/ Inte får jag komplettera heller utan jag måste göra om en gång till. I ett svagt ögonblick så tänkte jag att jag skulle ge upp och byta utbildning, men det vore inte rätt. Jag ska kämpa. Det känns bara så ovant, för jag har aldrig haft särskilt svårt i skolan förutom när det kommer till matten. Men men.. per aspera ad astra.
  Nästa vecka har jag tenta i en kurs som heter Staten och kapitalet. Det är mycket mer att läsa än till tentan som jag nu har kuggat två gånger, men jag tror ändå att det kommer att vara lättare att hålla isär saker, vilket är problemet med dumtentan.

Det känns som att jag borde ha något mer intressant att skriva efter två veckors tid, men.. nää.


Goran!

Jag leever! Jag har bara bättre saker för mig ;)

Jag tycker att Göran Persson skulle vara en bra sagoberättare. Borde ju passa hans intressen också eftersom han säger att han tycker om att prata :)

Hallilå

Har inte haft någon blogglust på några dagar. Inte så mycket nu heller, men några rader kan man väl skriva :)
I onsdags kom CH hit. På torsdan var vi på bio och såg Låt den rätte komma in. Bra film!
På fredagen rände vi runt på stan för jag skulle ha smink och lite andra grejer. På kvällen kikade vi på TV och lagade mat. Quornfiléer, strips, bearnaisesås och en sallad till det. Det är en av mina favoriträtter så jag var nöjd.
  Igår tog vi det lugnt. Vid tretiden började jag locka mitt hår, för jag visste att det skulle ta evigheter. Efter 1 ½ timme kände jag mig hyfsad nöjd med håret. Sen blev det att sminka med massor av glitter, dra på sig paljettklänningen och sedan ta bussen till LB. Det var en kul fest,  som alltid i goda vänners lag. Senare gick vi till Nöjes och dansade en massa. Pallade inte att ha på mig på skorna, eftersom jag inte är van att ha högklackat, så jag dansade helt enkelt med skorna i handen. Det funkade det också, även om det var lite riskabelt då det faktiskt kan finnas glas och så på golvet. Blev bara trampad på foten en gång iaf.
  Jag och CH gick hem tidigare än de andra eftersom han skulle med bussen tidigt idag. Vi fixade baguette på Sjökvistens och så gick vi hem. När vi var på Orrholmen så möttes vi av flera ambulanser, polisbilar och brandbilar (kan ha varit en av något också, jag kollade inte så noga.) Anledningen till detta fick jag läsa hos NWT i morse. Väldigt tråkigt när sånt händer.
   Idag har jag läst en massa kurslitteratur, annars har inte mycket vettigt blivit gjort. Nu kikar jag på Bondfilmen på TV3. Vi får se när jag blir uttråkad ;P

Krock

Det här såg vi resultatet av inatt. Galet!

RSS 2.0