Robinson

Den här helgen verkar gå i de lugna hemmakvällarnas tecken och för tillfället sitter jag (som många andra gissar jag) och kollar på Robinson. Det finns ju en viss nostalgi i det. De två första säsongerna var jag väldigt insatt. Det är ju inget roligt område de har kommit till. Gyttja, äckligt vatten, små krabbor som springer omkring och andra smådjur. Inga långa sandstränder med klarblått vatten där inte.
  Jag vet inte vad jag ska tycka om den här underhållningen egentligen. Mitt intresse grundar sig  väl till stor del på nyfikenhet och nostalgi, men egentligen så ser jag inget nöje att se människor plåga sig själva på det där viset. Visst, de kan säkert vara viktigt för att lära sig uppskatta det man har, men det borde finna hälsosammare vägar till lära sig att uppskatta det fina med livet.
  Ja ja, jag fortsätter att kolla iaf :)


Klicka på bild för länk

Våriga grytlappar och handdukar
Nu har bortskämda jag fått presenter igen :)Det är tydligen från Åhléns.
Jag gillar verkligen den här presenten, de är ju så verkligen våriga. Även om det är snöstorm ute så kan jag ha vår inomhus och inombords :)Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

LatmansträningMamma har införskaffat en power trainer, alltså en sådan som man står på och så vibrerar det. Jag har ingen aning om hur bra den funkar, för jag har bara provat två gånger. Jag är skeptisk tll att det gör det, för det verkar så osannolikt.. men det verkar ju ändå som att många har fått ett bra resultat av den. Jag kommer ju bara att använda den när jag är hos mamma, så jag kommer antagligen inte få veta om den ger ett bra resultat eller inte. Det jag vet är att den verkligen får igång blodcirkulationen, för oj vad det börjar att klia efter ett tag :)
Eller ja, den borde ge ett visst resultat eftersom man gör övningar på den. Det är ju inte så att man bara står på den, så som jag trodde till en början. Det medföljer ett häfte med olika övningar, t.ex. armhävningar. Min skepsis beror på att man inte ska behöva göra varje övning särskilt länge. Någon som har testat och vet om den är bra så bra som den påstås vara? Jag känner mig iaf lite duktig när jag har stått den och dessutom ger den ju god massage.

RSS 2.0