Leave right now


 En favoritlåt för några år sedan. Jag gillar den här versionen!

Finfint i Malmö!

Är ju just nu hos Julia i Malmö. Härligt :D Men jag måste säga att jag är lite avis. Hennes lägenhet är hur snygg som helst! Nu när hon fått bostadsbidrag så betalar hon bara lite mer än vad jag gör i hyra.. och jag bor ju i en sketen liten etta. Ni ska nu få ett smakprov på hur hennes lägenhet ser ut och vad kul vi har haft det :)


Julia när vi var på väg ut. Man får inte glömma att stänga av teven, tänk på elen!

Jag i soffan i rummet där jag sover

Julia gör sig redo. Detta var alltså innan hon nästan glömde att stänga av tv:n.

Vi gjorde god vegetarisk färs och tortillas.


Det var mycket godare än det ser ut!

Fantasy

En annan sak som jag har varit kritisk, eller ovillig till, är att läsa fantasyböcker. Jag började läsa Sagan om ringen - trilogin för några år sedan, men det bara gick inte. Nu tänkte jag att det var dags att testa igen så jag rådfrågade min kära pojkvän och han lånade ut den här till mig:

Jag gillar den skarpt! Har dock bara läst ca 150 sidor av totalt 720 så jag har förhoppningsvis mycket fin läsning framför mig. Blir bra när jag åker till Malmö på onsdag :)

Second hand!

Jag har i ärlighetens namn varit skeptisk till second hand länge, men nu älskar jag det! Idag har det blivit mycket second hand då jag hämtade ut  ett paket "från" Tradera och sedan var vi på Myrorna.

Traderafynd (tror jag betalade 40 kronor + frakt för båda paren)


Myrorna

10 kronor. Jag ska använda den för plantera om mitt "penningträd" Jag har aldrig planterat om förut, så det ska bli intressant :)20 kronor. Det börjar bli dags att läsa "klassikerna". Gulnade sidor, oh yeah!

Shoppade även lite på Lindex också, vilket inte är second hand, förstås.


Gå runt och leka miljömedveten, oh yeah (vilket jag iofs är.. ganska så iaf :) )


RSS 2.0